Masini si Utilaje de Constructii

Avand la baza o activitate de peste opt ani in domeniul constructiilor si vanzarii de echipamente industriale pentru constructii, MEDIA FIRST prin departamentul de masini si utilaje de constrcutii este un distribuitor important pe piata din Romania, avand in vedere solutiile si consultanta in alegerea si achizitionarea echipamentelor, dar in special companiile renumite la nivel mondial pe care le reprezentam cu drepturi exclusive. Pentru ca dorim sa raspundem cerintelor clientului nostru oferind calitate si profesionalism, suntem singurii distributiori din Romania pentru urmatorii producatori de statii potrivite oricarui tip de constructii:
intrame-spaniaINTRAME SPANIA are o experienta de peste 40 de ani in productia a aproximativ 1 300 de statii de asfalt pentru pavaj rutier, din care 7 se afla in Romania, dar si a statiilor stabilizate pentru constructia autostrazilor si barajelor, devenind un lider in acest sector, nu doar in Spania, dar in intreaga lume. Cu exceptia statiilor de asfalt ultramobile, modulare si stationare, noul concept al INTRAME este directionat inspre statiile turn, in special inspre introducerea instalatiilor moderne de reciclare la cald si la rece si a noilor sisteme automate. Instalatiile INTRAME pot fi personalizate, pot functiona atat automat cat si manual, iar capacitatea lor productie reala se situeaza intre 80 si 400 de tone pe ora. Noi ii prezentam ca distribuitori exclusivi pentru toate produsele INTRAME.
marcantonini-italiaMARCANTONINI ITALIA are ca activitate principal productia si distributia statiilor de dozare pentru elemente prefabricate destinate activitatilor de constructie. Ca rezultat al cercetarilor lor in cei 45 de ani de activitate, acestia ofera solutii personalizate complete pentru statii orizontale si turn, toate prevazute cu sisteme de control automat continuu si inovatie tehnologica. Instalatiile MERCANTONINI ofera avantaje exceptionale in ceea ce priveste mobilitatea statiilor cu produse modulare si mobile, care sunt astfel si foarte usor de transportat. Cum produsele acestei companii italiene sunt apreciate in intreaga lume, in Romania au fost recent puse in functiune 4 statii prefabricate personalizate. Suntem in prezent distribuitorii exclusivi pentru toate produsele MARCANTONINI.
frumecar-spaniaFRUMECAR este o companie spaniola care si-a inceput activitatea cu 40 de ani in urma si va ofera cea mai noua tehnologie in industria betonului prin intermediul unei serii de statii de dozare automatizate. Cu peste 30 de statii de dozare instalate in Romania, luand in considerare ca 14 au fost vandute in ultimii 2 ani, FRUMECAR detine o mare varietate de statii de beton adaptabile oricarui tip de proiect, dar ceea ce ne defineste ca producatori este anvergura mobilitatii, fiabilitatii, adaptabilitatii si usurintei de furnizare a produselor de calitate pentru   instalatiile mobile. Noi suntem distribuitorii exclusivi pentru produsele FRUMECAR.
mecanica-poiana-rusca-romaniaMECANICA POIANA RUSCA produce statii pentru concasarea, sortarea si spalarea agregatelor minerale provenite din cariere si mine. Acestia produc de asemenea echipamente pentru concasarea primara, secundara si tertiara a materialelor inerte, sisteme de alimentare, sortare controlata a procesului, statii de spalare si utilaje de recuperare a materialelor fine. Cu o experienta de peste 13 ani in acest domeniu, calitatea este cea care reprezinta cel mai bine productia noastra. Beneficiarii nostri sunt intreprinderile mari iar portofoliul nostru cuprinde un numar de peste 60 de statii vandute in Romania. Mai important, produsele noastre sunt fabricate conform Sistemului de Management al Calitatii SR EN

ISO 9001: 2008 si toate au certificate emise de catre ICECON BUCURESTI care va permite atestarea produselor obtinute. Ca servicii suplimentare, punem la dispozitie servicii complete pentru clientii nostri prin furnizarea oricarui tip de echipament si tehnologie, dar si consultanta, renovare, piese de schimb si servicii post-vanzare.